OPTIIKKA-ONLINE VERKKOKAUPPA

Optiikka Online Pisteen asiakkaana saat verkkokaupasta ostetut tuotteet tästä liikkeestä noudettavaksi ilman toimituskuluja.

Optiikka Online -verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman optiikan ja terveydenhoidon tuotteita. Verkkokaupassa on vaihtuvia etuja ja tarjouksia Optiikka Online Pisteiden asiakkaille.

HYÖDYNNÄ TARJOUKSET KÄYTTÄMÄLLÄ KOODIA

KAMPANJAKOODI

OPTIMIKKO

OPTI-MIKKO

Opti-Mikko on luotettava, laadukas ja persoonallinen optikkoliike. Toimintamme perustana on tarjota asiakkaille näöntutkimukset ammattiaidolla, parasta palvelua ja tunnetuimmat merkkituotteet aina kilpailukykyiseen hintaan. Opti-Mikko tuo omia mallistoja pääasiassa ranskasta. Laajasta mallistostamme löydät tyyliisi sopivat kehykset ja aurinkolasit markkinoiden parhaisiin tuotteisiin.

Valikoimassamme on jatkuvasti yli tuhat kehys- ja aurinkolasimallia sekä hyvät valikoimat myös lapsille. Opti-Mikko on vuonna 2010 perustettu yksityinen optikkoliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Fenno Optiikka ketjuun. Yrityksen perustaja ja omistaja on Mikko Wynne-Ellis joka toimii liikkeessä optikkona. Silmälääkärin vastaanottoa pitää silmätautien erikoislääkäri Ari Aittala ja Juha Veijola.

Koska hyvien silmälasien edellytyksenä on ammattitaitoinen näöntutkimus, uusin alan tietämys ja laadukkaat tuotteet, kannattaa tulla Opti-Mikolle.

PASSIKUVAT MUUTAMASSA MINUUTISSA

VIRALLISET PASSIKUVAT ILMAN AJANVARAUSTA

Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi.

SILMÄLÄÄKÄRI

Silmälääkärimme Airi Aittala ja Juha Veijola tutkivat silmänne asiantuntemuksella ja määräävät jatkohoitoon tarvittaessa.

Tutkimme perusteellisesti silmiesi kunnon!

VARAA AIKASI SILMÄLÄÄKÄRILLE

VALOKUVAUSPALVELUMME

Meiltä valokuvaaja arkeen ja juhlaan, elämäsi tärkeisiin tilaisuuksiin. Vahva osaaminen valokuvaamisessa sekä nykyaikainen valokuvauskalusto takaavat korkealaatuiset tapahtuma- ja henkilökuvat. Hoidamme valokuvaukset tarpeidesi mukaan: hääkuvaukset, hautajaiskuvaukset, ylioppilaskuvaukset, ja tapahtumakuvaukset.

Ota yhteyttä!

HÄÄKUVAUKSET

HAUTAJAISKUVAUKSET

YLIOPPILASKUVAUKSET

YHTEYSTIEDOT

Opti-Mikko

Virkkalantie 18, 08700 Lohja

p. 019 335 150

Aukioloajat

Maanantai 10:00 - 17:00
Tiistai 10:00 - 17:00
Keskiviikko 10:00 - 17:00
Torstai 10:00 - 17:00
Perjantai 10:00 - 17:00
Lauantai 09:00 - 13:00
Sunnuntai Suljettu